Når du har oprettet en målgruppe og angivet grundlæggende oplysninger om den, vil du muligvis gerne tilføje kontakter til målgruppen. Du kan gøre dette ved at udfylde linjerne i vinduet Målgruppe manuelt, men det er lettere og hurtigere at bruge funktionen Tilføj kontakter.

Sådan tilføjes en kontakt til en målgruppe

1. I feltet Søg skal du angive Målgrupper og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg den målgruppe, du vil tilføje kontaktpersoner til, i vinduet Målgruppe.

3. Under fanen Startside i gruppen Behandle skal du vælge Tilføj kontakter. Kørselsvinduet Tilføj kontakter åbner.

4. I oversigtspanelet Kontakt skal instille filtre til angivelse af de oplysninger, du vil vælge kontakter efter.

5. Hvis du vil angive yderligere filtre, skal du gentage denne fremgangsmåde i hvert af de resterende oversigtspaneler og derefter vælge knappen OK.

Hvis du ved en fejltagelse har tilføjet kontakter og vil gå et trin tilbage, skal du på fanen Handlinger i gruppen Funktioner vælge Målgruppe og derefter vælge Gå tilbage.

Når du er færdig med at vælge kontakter for en målgruppe, kan du gemme målgruppekriterierne.

Få vist en liste over de målgruppekriterier, du har brugt, ved at gå til fanen Naviger i gruppen Målgruppe og vælge Kriterier.