Når du har registreret en målgruppe i loggen, kan du oprette en ny målgruppe med præcis de samme kontaktpersoner som den registrerede målgruppe. Når du har sendt oplysninger til en gruppe af kontaktpersoner, kan du f.eks. sende flere oplysninger til kontaktpersonerne for at følge op på en kampagne.

Hvis du vil oprette en målgruppe med en opdateret liste over kontaktpersoner, der svarer til de samme målgruppekriterier som den anden målgruppe, kan du bruge funktionen Genbrug kriterier i stedet for. Du kan finde flere oplysninger i Sådan oprettes målgrupper ved at genbruge målgruppekriterier.

Sådan oprettes en målgruppe ved at genbruge gemte målgrupper

1. I feltet Søg skal du angive Målgrupper og derefter vælge det relaterede link.

2. Indtast et nyt nummer for målgruppen i feltet Nummer, og indtast en ny beskrivelse af målgruppen i feltet Beskrivelse.

3. Udfyld de andre felter på hovedet.

4. På fanen Handlinger skal du i gruppen Funktioner vælge Målgruppe og derefter vælge Genbrug målgruppe. Vinduet Gemt målgruppe åbnes.

5. Markér den gemte målgruppe, der indeholder de kontaktpersoner, du vil føje til målgruppen, og vælg knappen OK.

Linjerne i målgruppen udfyldes med de samme kontaktpersoner, som dem der findes i den markerede gemte målgruppe.

Hvis du ønsker at gå et trin tilbage, skal du på fanen Handlinger i gruppen Funktioner vælge Målgrupper og derefter vælge Gå tilbage. Du kan finde flere oplysninger i Funktionen Gå tilbage (målgrupper).