Alle sider har handlingen Kopiér link til side, som du kan bruge til at gemme et link til en bestemt side i Microsoft Dynamics NAV. Derefter kan du dele disse sider på tværs af din virksomhed. Linkteksten er den samme som teksten til sidehovedet.

Advarsel
Nogle links til sider er længere end 255 tegn, som er den maksimale længde for Windows-menuen Kør. Et link, der er længere end 255 tegn, kan ikke køres fra menuen Kør.

Sådan kopieres et link til vinduet Debitorer

1. I feltet Søg skal du indtaste Debitorer og derefter vælge det relaterede link.

2. I menuen Udligning skal du vælge Side, og derefter vælge Kopiér link til side.

3. Åbn en teksteditor som Notepad, og opret derefter et nyt dokument.

4. Indsæt det kopierede link i det nye dokument.

Hvis din teksteditor understøtter klikbare hyperlinks, er teksten for det indsatte link Debitorer. Vælg det link, der skal åbne Microsoft Dynamics NAV. Vinduet Debitorer åbnes i et separat vindue.

Hvis din teksteditor ikke understøtter klikbare hyperlinks, er teksten for det indsatte link URL'en til siden Debitorer.