Du skal angive de synkroniseringsenheder, som de enkelte brugere skal kunne arbejde med. Når brugerne tildeles synkroniseringsenheder, kan de begynde at synkronisere de Microsoft Dynamics NAV-enheder og Outlook-elementer, der er angivet i de synkroniseringsenheder, de har fået tildelt.

Kun superbrugere med de nødvendige tilladelser eller superbrugere, der kan knytte enheder til synkroniseringsbrugere. Du kan finde flere oplysninger i Outlook-synkroniseringsbrugere.

Sådan tildeles en bruger en synkroniseringsenhed

1. I feltet Søg skal du indtaste Brugerkonfiguration af Outlook-synkronisering og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg den ønskede bruger, og gå til fanen Startside hvor du i gruppen Administrer skal vælge Rediger lister. Vinduet Brugerkonfiguration af Outlook-synkronisering åbnes.

3. Vælger den bruger, som skal tildeles en synkroniseringsenhed.

4. For at tildele synkroniseringenheder til den angivne bruger skal du vælge feltet Synkroniseringsenhedskode.

5. Vælg en enhed på listen over tilgængelige enheder i vinduet Liste over Outlook-synkroniseringsenheder. Luk vinduet. Feltet Beskrivelse udfyldes automatisk med beskrivelsen af den valgte synkroniseringsenhedltet.

Bemærk
Gentag disse trin på nye linjer, hvis du vil tildele en bruger mere end én synkroniseringsenhed.