Reparationen af visse serviceartikler kan kræve særlige kvalifikationer. Hvis det er tilfældet, skal du tildele kvalifikationskoder til de varer, som disse serviceartikler er knyttet til, eller direkte til disse serviceartikler.

Du angiver, hvordan kvalifikationskoder skal bruges, i feltet Indstilling for ressourcekval. i vinduet Serviceopsætning.

Sådan tildeles en kvalifikationskode til en artikel

1. I feltet Søg skal du indtaste Varer og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg den vare, du vil tildele en kvalifikationskode til.

3. Under fanen Naviger i gruppen Ressource skal du vælge Ressource og derefter vælge Ressourcekvalifikationer.

Felterne Type og Nummer er på forhånd udfyldt med oplysninger om den valgte artikel.

4. Vælg den relevante kvalifikationskode i feltet Kvalifikationskode, og vælg derefter knappen OK.

Tildele en kvalifikationskode til en serviceartikel

1. Indtast Serviceartikler i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link.

2. Vælg den serviceartikel, du vil tildele en kvalifikationskode til.

3. Under fanen Naviger i gruppen Serviceartikel skal du vælge Ressourcekvalifikationer.

Felterne Type og Nummer er på forhånd udfyldt med oplysninger om den valgte serviceartikelgruppe.

4. Vælg den relevante kvalifikationskode i feltet Kvalifikationskode, og vælg derefter knappen OK.

Bemærk
Du kan kun tildele en kvalifikationskode, der er anderledes end de eksisterende koder for den valgte artikel eller serviceartikel.