Dette emne gælder for Microsoft Dynamics NAV C5 Danmark.

Når du har foretaget en fysisk optælling af varen i dit lagerområde, kan du bruge funktionen Reguler lager til at registrere den faktiske lagerbeholdning. Du kan også bruge funktionen som en enkel måde at placere købte varer på lager, hvis du ikke bruger vinduet Købsfaktura til at registrere dine køb.

Sådan reguleres lageret

1. I Rollecenter skal du vælge Varer.

2. Vælg en vare, som du vil regulere lagerbeholdningen for.

3. På fanen Startside i gruppen Generelt skal du vælge Reguler lager.

4. Angiv det maksimale lagerantal, du vil registrere for varen, i feltet Ny lagerbeholdning.

5. Vælg knappen OK.

Varens lager er nu reguleret. Det nye antal vises i feltet Aktuel lagerbeholdning i vinduet Reguler minilager og i feltet Lager i vinduet Varekort.