Når du har fuldført konfigurationen af Microsoft Office Outlook-tilføjelsesprogrammet, tilføjes der en fane på Outlook-båndet, som du kan bruge. Du bruger kommandoer under fanen Microsoft Dynamics NAV-synkronisering for at angive indstillinger for synkronisering og gennemse fejl og konflikter.

I Outlook skal du vælge fanen Tilføjelsesprogrammer og derefter vælge Microsoft Dynamics NAV. I følgende tabel beskrives kommandoer på båndet.

Kommando på båndet Fanen Dialogboks Beskrivelse

Synkroniser

Synkroniser elementer, der er oprettet eller ændret siden sidste synkronisering.

Indstillinger

Åbn dialogboksen Indstillinger.

Generelt

Angiv synkroniseringsindstillinger. De beskriver, hvor ofte synkronisering skal køres. Du kan også angive indstillinger for, hvordan konflikter skal løses.

Forbindelse

Angiv indstillinger for oprettelse af kommunikation mellem Outlook og Microsoft Dynamics NAV.

Mapper

Nødvendig. Vælg de Outlook-mapper, hvori du vil synkronisere Outlook-elementer med Microsoft Dynamics NAV-enheder. De mapper, der er angivet under denne fane, bestemmes af de synkroniseringsenheder, der er angivet for brugeren i Microsoft Dynamics NAV.

Filtre

Angiv filtreringskriterier for at reducere antallet af elementer, der skal synkroniseres. Du kan oprette et filter for hver enkelt enhed, du kan angive.

Tilpas

Angiv, hvilke kommandoer der skal vises på båndet. Kommandoen Indstillinger er altid tilgængelig.

Fejlfinding

Åbn dialogboksen Fejlfinding for at løse synkroniseringsproblemer. Hvis fejlfindingsikonet er rødt, er der fejl eller konflikter, der skal løses.

Fejl

Log over synkroniseringsfejl.

Konflikter

Log over synkroniseringskonflikter.

Forbindelsestilstand

Angiv synkroniseringsforbindelsestilstanden.