Du skal vælge mapper til synkronisering af Outlook-elementer med enheder i Microsoft Dynamics NAV og til lagring af allerede synkroniserede elementer. Hvis du ikke angiver nogen mapper, vil løsningen ikke fungere.

Hvis forbindelsen er konfigureret korrekt, oprettes der dynamisk et mappekontrolelement under fanen Mapper for hver synkroniseringsenhed, der er defineret for dig i Microsoft Dynamics NAV. Navnene på disse kontrolelementer svarer til beskrivelsen af synkroniseringsenheden i Microsoft Dynamics NAV.

Sådan vælges synkroniseringsmapperne

1. I Outlook vises Microsoft Dynamics NAV-synkroniseringsværktøjslinjen på fanen Tilføjelsesprogrammer. Vælg Indstillinger.

2. Angiv mapperne for hver enkelt synkroniseringsenhed under fanen Mapper.