Du kan oprette en ny virksomhed i Microsoft Dynamics NAV med RapidStart Services til Microsoft Dynamics NAV. RapidStart-tjenester er et værktøj, der er udviklet til at afkorte installationstiden, forbedre implementeringens kvalitet, introducere en tilgang til implementeringer, der kan gentages, og forbedre produktiviteten ved at automatisere og forenkle tilbagevendende opgaver.

RapidStart-tjenester hjælper med at få et overblik over konfigurationen af din nye virksomhed ved hjælp af et regneark, hvor du kan konfigurere de tabeller, der ofte er involveret i konfigurationsprocessen for nye virksomheder. Når du gør dette, kan du oprette et spørgeskema til at hjælpe dine kunder gennem indsamlingen af konfigurationsoplysninger. Dine kunder har mulighed for at bruge spørgeskemaet til at konfigurere programområder, eller de kan åbne konfigurationssiden direkte og foretage konfigurationen der. Det vigtigste er, at RapidStart-tjenester hjælper dig som debitor med at forberede virksomheden med standardopsætningsdata, som du kan finjustere og tilpasse. Endelig kan du, når du bruger RapidStart-tjenester, konfigurere og overflytte eksisterende debitordata, f.eks. en liste over kunder eller varer, til den nye virksomhed.

Du kan bruge følgende komponenter til at sætte skub i opsætningen af en ny virksomhed:

Du kan finde værktøjerne i Rolledefineret klient i området Programopsætning.


Vigtigt
Der er områder af Microsoft Dynamics NAV, som du skal konfigurere manuelt. Disse omfatter tilføjelse af brugere, konfiguration af regnskabsperioder og konfiguration af dimensioner for business intelligence.

I følgende tabel beskrives serien af opgaver med hyperlinks til emner, hvor de beskrives. Disse opgaver vises i den rækkefølge, som de generelt udføres i.

For atSkal du se

Konfigurer den brugergrænseflade, der understøtter implementering af RapidStart Services til Microsoft Dynamics NAV

Sådan bruges RapidStart Services-rollecenter til at spore forløbet

Oprette en ny virksomhed og importere grundlæggende opsætningsdata og skabeloner.

Konfigurere virksomhedskonfiguration

Definere og validere debitorsystemet opsætningsværdier for virksomhedsoplysninger, anlægsaktiver, egnskab, lagerbeholdning, produktion, indkøb og skyldige beløb, relationsstyring, servicestyring, salg og tilgodehavender og lager.

Indsaml debitoropsætningsværdier

Konfigurere kerneposter i masterdata, der er baseret på skabeloner for at forberede overflytning af eksisterende debitordata.

Bruge skabeloner til at forberede kundedata til overflytning

Definere tabeller og felter, validere eksisterende debitordata og overflytte data til databasen Microsoft Dynamics NAV.

Overflytte debitordata

Finde løsninger på kendte problemer i værktøjssættet RapidStart-tjenester.

Tip: RapidStart Services

Opret brugerdefinerede visninger i værktøjssættet RapidStart Services til Microsoft Dynamics NAV.

Sådan oprettes brugerdefinerede virksomhedsskabeloner

Desuden forsyner Microsoft partnere med metoden SureStep, der hjælper med hele spektret af de aktiviteter, du skal udføre for at gennemføre en kundeimplementering. Yderligere oplysninger finder du under Reducer antallet af dage til installation af Microsoft Dynamics NAV (kræver PartnerSource-konto).

Se også