Før du begynder at arbejde med Microsoft Dynamics NAV, skal du udføre opsætningsopgaver, der gælder horisontalt for hele programmet, f.eks. forberede nummerserier, oprette tekster og definere godkendelsesarbejdsgange. Derudover skal du foretage vertikale opsætningsopgaver for hver afdeling.

Du kan finde beskrivelser af, hvordan du bruger funktioner, der gælder i hele programmet, i Arbejde med funktioner, der findes i hele programmet.

Følgende tabel beskriver en række opgaver med hyperlinks til de emner, der beskriver dem. Disse opgaver vises i den rækkefølge, som de normalt udføres i.

Hvis du vilKan du se

Oprette centrale virksomhedsoplysninger, f.eks. navn og adresse, der skal anvendes i ekstern forretningsmæssig kommunikation.

Sådan angives virksomhedsoplysninger

Lære om flersprogede funktioner

Flersprogede funktioner

Oprette en onlinekorttjeneste til at hente kort og ruteanvisninger.

Sådan vælges indstillinger til Online Map

Knytte en basiskalender til din virksomhed og forretningspartnere, som f.eks. debitorer, kreditorer eller lokationer, til beregning af leverings- og modtagelsesdatoer på fremtidige salgsordrer, købsordrer, overflytningsordrer og produktionsordrelinjer ud fra de angivne arbejdsdage.

Sådan opsættes basiskalendere

Knytte entydige id-koder til konti, fakturaer og andre dokumenter, så det er muligt at identificere poster og reducere antallet af fejl, der kan opstå under dataindtastning.

Oprette nummerserie

Knytte koder til den tekst, du ofte bruger, udvide tekster ved at tilføje flere linjer og bruge udvidede tekster i dokumenter.

Oprette standard tekstkoder

Oprette et godkendelsessystem, så beslutningstagere effektivt kan godkende dokumenter, f.eks. købsordrer og salgsordrer.

Definere arbejdsgang for godkendelse

Lære om og oprette ansvarscentre, som f.eks. kostcentre, overskudscentre eller investeringscentre.

Oprette ansvarscentre

Oprette Microsoft Dynamics NAV-møder, -kontakter og -opgaver for at synkronisere dem med Microsoft Outlook-kalenderen, -kontakter og -opgaver.

Synkronisering af Microsoft Dynamics NAV med Outlook