Viser hvilke poster der skal udlignes af kladden, hvis du har brugt funktionen Udlign.

Vigtigt
Hvis kladdelinjen kun skal bruges på et enkelt bogført dokument, kan du bruge felterne Udligningsbilagstype og Udligningsbilagsnr. i stedet for dette felt.

Klik på Handling, Funktion og derefter på Udlign poster på kladdelinjen. Der vises nu en oversigt over alle åbne poster. Klik på en linje med en post, der skal udlignes, og klik på Udligning og derefter på Sæt udlignings-id. Feltet Sæt udlignings-id på den bogførte post udfyldes automatisk med bilagsnummeret fra posten i kladden. Gentag disse trin for hver åbnet post, der skal udlignes. Tryk på Esc. for at vende tilbage til kladden. I kladden vil feltet Udlignings-id nu være udfyldt med bilagsnummeret.