Angiver placering i produktionsområdet, hvor de komponenter, der kan plukkes til produktion på lokationen placeres som standard, før de kan forbruges. Varer, der er placeret på denne placering, er normalt angivet til manuel forbrugsbogføring. Dette betyder, at feltet Trækmetode indeholder Manuelt for basislogistik eller Pluk + Forlæns eller Pluk + Baglæns for avanceret logistik.

Flere oplysninger

Værdien i dette felt indsættes automatisk i feltet Placeringskode på produktionsordrekomponentlinjer i følgende tilfælde:

  • Produktionsordrekomponentlinjen indeholder lokationskoden.
  • Første relevante produktionsordrerutelinje havde et tomt Til-produktionsplaceringskode-felt, da produktionsressourcen eller arbejdscenteret er på en anden lokation eller ikke har en defineret produktionsplaceringskode.
  • Trækmetoden for sidste produktionsordrerutelinje er indstillet til Manuelt, Pluk + Forlæns eller Pluk + Baglæns.

For at se en illustration af, hvordan komponenterne håndteres i feltet Placeringskode på produktionsordrekomponentlinjer, se Udfylde forbrugsplaceringen.

Bemærk
Individuelle arbejdscentre eller produktionsressourcer på lokation kan bruge forskellige placeringskoder, hvis feltet Til-produktionsplaceringskode udfyldes på arbejdscenter- eller produktionsressourcekortet.

De placeringskoder, der er angivet på lokationskort, kan kun definere en standardlagerstrøm for visse aktiviteter, som komponenter i en produktionsafdeling. Der findes yderligere funktioner for at sikre, at placering af elementer i en bestemt placering gør dem utilgængelige for andre aktiviteter. Du kan finde flere oplysninger i feltet Dedikeret i vinduet Placeringer.

Tip

Se også