Åbn vinduet Salg - leverance.

Du kan bruge rapporten Salg - leverance til at udskrive leverancer. Du kan vælge at udskrive følgesedler for alle leverancer eller for udvalgte leverancer, når de er bogført.

Når du bogfører en ordre, kan du også vælge at udskrive en følgeseddel samtidig, ved hjælp af funktionen Bogfør og udskriv.

Når du udskriver dokumentet, kan du få udskrevet ekstra kopier ved at udfylde feltet Antal kopier. Kopierne markeres "Kopi."

Indstillinger

Antal kopier: Her kan du vælge, hvor mange kopier der skal udskrives af følgesedlen.

Logfør interaktion: Marker dette felt, hvis interaktionen skal logføres.

Vis rettelseslinjer: Hvis du markerer feltet, vises rettelseslinjer til mængdebogføring i rapporten.

Vis appendiks til lot-/serienr.: Marker dette afkrydsningsfelt, hvis du vil udskrive et appendiks til salgsleverancerapporten, der vises leverancens lot- og serienumre.

Vis montagekomponenter: Marker dette felt, hvis rapporten skal indeholde oplysninger om komponenter, der blev brugt i sammenkædede montageordrer, der leverede de elementer, der sælges.