Delen Connect Online Rollecenter opretter forbindelse til internettet og giver dig adgang til ressourcer, f.eks. produktopdateringer, nyhedsgrupper, onlineundervisning og andre værktøjer til selvhjælp. Du kan finde flere oplysninger på CustomerSource.

Oplysningerne vises som et sammenhængende diasshow af forskellige former for indhold med hyperlinks, som du kan klikke på for at åbne et websted og læse hele indholdet. Indholdet filtreres automatisk efter din rolle eller i henhold til dit logon til tjenesten Microsoft Dynamics Online Community.

Ved hjælp af funktionsknapperne i rollecenterdelen kan du foretage grundlæggende tilpasninger. Klik på knappen Hjælp i rollecenterdelen, hvis du ønsker flere oplysninger.

Du kan tilføje eller fjerne delen på samme måde, som du gør i andre rollecenterdele. Du kan finde flere oplysninger i Tilpasse Rollecenter og sider.

Bemærk
Hvis computeren mister forbindelsen til indholdsserveren på internettet, vises der et offlineskærmbillede, indtil forbindelsen genoprettes. Klik på Opdater for at forsøge at oprette forbindelse til indholdsserveren igen.

Oversigt over understøttede profiler (rollecentre)

Nogle rollecentre indeholder som standard delen med onlineoplysninger. I andre rollecentre skal du selv tilføje den. Enkelte rollecentre understøtter ikke delen som standard. Enkelte rollecentre understøtter ikke delen som standard. De skal derfor konfigureres, før onlineoplysningerne kan vises. Følgende standardprofiler i Microsoft Dynamics NAV understøttes:

Synlig som standard

Profil Id

Regnskabschef

9001

It-chef

9018

Administrerende direktør

9019

Adm. dir. - mindre virksomhed

9020

Produktionsplanlægger

9010

Projektplanlægger

9015

Personalechef

9014

Salgschef

9005

Synlig via brugertilpasning

Profil Id

Leverandørkoordinator

9002

Administrator af tilgodehavender

9003

Bogholder

9004

Sender

9016

Ordrebehandler

9006

Indkøbsagent

9007

Forsendelse og modtagelse

9008

Forsend./modtagelse - logistik

9000

Tilsynsførende

9012

Tilsynsførende - Fond

9011

Tilgængelig via konfiguration

Profil Id

Maskinoperatør

9013

Ekstern tekniker

9017

Lagermedarbejder - logistik

9009

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer rollecentre til enten at medtage eller udelade Microsoft Dynamics Online Connect, under Microsoft Dynamics Online Connect.