Åbn vinduet Afslutning af konfiguration.

Angiver de endelige oplysninger, du skal bruge til at fuldføre konfigurationen af en virksomhed, som du har implementeret ved hjælp af guiden RapidStart Services til Microsoft Dynamics NAV.

Fuldfør oversigtspanelet Installation

Når du har fuldført opsætningen af en ny virksomhed, kan du angive, hvilket rollecenter og hvilken profil, der skal være standard for virksomheden. Hvis du f.eks. ejer en virksomhed, kan du vælge profil-id'et Administrerende direktør.