Åbn vinduet Kontoskemadiagramliste.

Viser en liste over avancerede diagrammer, der er baseret på kontoskemaer, der findes for dit bruger-id.

Vælg Ny for at åbne vinduet Konfiguration af kontoskemadiagram og oprette et nyt specifikt finansdiagram på grundlag af kontoskemaer. Du kan finde flere oplysninger i Sådan redigeres specifikke diagrammer.

Vælg et diagram på listen, og vælg Rediger for at åbne vinduet Konfiguration af kontoskemadiagram, hvor du kan ændre, hvad der vises i finansdiagrammet. Du kan finde flere oplysninger i Sådan redigeres specifikke diagrammer.

Vælg et diagram på listen, og vælg knappen OK for at åbne diagrammet i Rollecenter.