Åbn vinduet Valg af program.

Du bruger vinduet Valg af program, når du vil udlæse data fra Microsoft Dynamics NAV til et andet program.

Hver linje indeholder navnet på et program, som du kan eksportere til og standardtypografiarket til at eksportere den aktuelle side til programmet.

Du markerer den linje, der indeholder det program, du vil udlæse data til, og derefter vælger du i feltet Typografiark på den valgte linje det typografiark, du vil bruge.