Åbn vinduet Godkendelsesposter.

Viser detaljer om godkendelsesposter. Der vises en liste over alle de dokumenter, der venter på godkendelse. Du kan f.eks. se, hvem der har anmodet om, at dokumentet godkendes, hvornår det blev sendt, hvornår det skal godkendes osv.

Du kan også få vist en kopi af dokumentet, hvis du klikker på Vis og derefter vælger Bilag.

Hvis du har åbnet vinduet i navigationsruden, filtreres godkendelsesposterne, så du kun kan se godkendelsesposterne for de aktuelle brugere. Du kan enten godkende eller afvise et dokument på listen ved at markere dokumentet og derefter klikke på enten Godkend eller Afvis. Du kan også uddelegere godkendelsen til din afløser ved at markere dokumentet og derefter klikke på Uddeleger.

Hvis du har åbnet vinduet fra et dokument som en købsordre eller en salgsfaktura, kan du få vist en liste over godkendelsesposter for dokumentet, men du kan kun uddelegere godkendelsesposter, der har statusangivelsen Åben, fra dette vindue.

Alle forfaldne poster vises med fed skrift.