Åbn vinduet Lagerrapportpost.

Indeholder de poster, som programmet bruger til at beregne totalerne i det valgte felt i vinduet Lagerbeholdning - afstemning.

Dette vindue kan vise en af to forskellige typer poster, afhængigt af hvilket felt du arbejdede i. Hvis du har åbnet dette vindue som følge af at have valgt beholdningsfeltet, så viser vinduet Vareposter. Hvis feltet var et finansfelt, vises poster af typen Finanskonto.

De to posttyper beskrives som følgende:

Du kan klikke på de fleste felter, så du kan se de poster, der blev sammenlagt for at oprette den aktuelle post i lagerrapporten.