Indeholder de poster, som programmet bruger til at beregne totalerne i vinduet Lagerbeholdning - afstemning.

Tabellen indeholder to typer poster:

Du kan klikke på de fleste felter, så du kan se de poster, der blev sammenlagt for at oprette den aktuelle post i lagerrapporten.

Tabellen udfyldes med de poster fra tabellerne Værdipost og Finanspost, som passer til de filtre, du har angivet i vinduet Lager - finansafstemning. Dette gøres kun, når du klikker på Beregn i vinduet, og når du lukker vinduet, bliver posterne slettet fra tabellen.