Åbn vinduet Varedisponering pr. tidslinje.

Indeholder en grafisk visning af et elements planlagte beholdning baseret på fremtidige udbud og efterspørgsel med eller uden planlægningsforslag. Resultatet er en grafisk repræsentation af Lagerprofil.

Forsyning er repræsenteret af forsiden af en søjle stigende på y-aksen. Efterspørgsel er repræsenteret af bagsiden af en søjle faldende på y-aksen. Den vandrette top af søjlen repræsenterer den tid, som planlagt beholdning findes. Du kan ændre planlægningsforslag og visse forsyningsordrer bag grafiske oplysninger ved at trække elementer langs y-aksen for at ændre antallet eller langs x-aksen til at ændre forfaldsdato. Du kan finde flere oplysninger i Sådan gør du: Ændre planlægningsforslag i en grafisk visning.

Tallene for planlagt beholdning vises grafisk på oversigtspanelet Tidslinje. Disse oplysninger er baseret på faktiske lagerbeholdning og direkte forsyning/behov fra eksisterende ordrer, men du kan vælge også at medtage tallene fra forecasts, rammeordrer og planlægningsforslag. Oplysninger om tilgængelighed for indirekte forsynings-/behovstyper vises med en anden fyldfarve end oplysninger til lageret og ordrer.

Oplysningerne, der vises i vinduet Varedisponering pr. tidslinje, afhænger af, hvor det åbnes fra.

Du kan medtage forventet efterspørgsel i grafisk visning til enhver tid ved at vælge disse felter på oversigtspanelet Indstillinger:

For alle elementer på oversigtspanelet Tidslinje gælder det, at du kan åbne det underliggende dokument ved at dobbeltklikke på cirklen eller krydssymbolet, der repræsenterer dokumentet. Du kan også højreklikke på symbolet og vælge Vis dokument.

Yderligere oplysninger om de forskellige måder, du kan få vist en vares planlagte disponibilitet, finder du i Sådan gør du: Vise varedisponering.

Oversigtspanelet Indstillinger

Indeholder filtre, som definerer, hvilke tilgængelighedstal der vises på oversigtspanelet Tidslinje. Desuden kan du bruge feltet Sidst opdateret til at se, hvornår tilgængelighedstal i vinduet Varedisponering pr. tidslinje sidst er blevet opdateret med ændringer.

Oversigtspanelet Tidslinje

Viser varens planlagte beholdning som grafer i et diagram med datoer på x-aksen og mængder på y-aksen. Du kan få vist to forskellige diagrammer ved at vælge følgende felter under x-aksen.

Felt Resulterende diagrammer

Planlagt beholdning

Viser lager og udbud og efterspørgsel fra eksisterende ordrer.

Medtag planlægningsforslag

Viser planlagt beholdning og foreslået forsyning fra planlægningssystem.

Hvis dette felt er markeret, kan du redigere visse elementer, der vises på den grønne graf.

Bemærk
Hvis der findes beholdning af varen, vises det tal i grafen to dage før datoen for første forsyning eller behov. Et værktøjstip i grafen for dette tidspunkt siger "Periodestart [quantity] [UOM]". Grafen fortsætter på samme måde syv dage efter sidste forsyning eller behov for at få vist lagerniveauet, der findes efter dette tidspunkt.

Afrunding af antalsværdier på y-aksen defineres af værdien i feltet Afrundingspræcisionvarekortet.

Hvert forsynings- eller behovselement på oversigtspanelet Tidslinje er repræsenteret af en cirkel eller et krydssymbol alt efter type. Ud over cirkelsymbolet har hvert foreslået forsyningselement et ikon, der hjælper med at identificere den relaterede planlægningshandlingsmeddelelse.

Når du placerer musemarkøren over et symbol, forstørrer symbolet, og der vises et værktøjstip.

Oplysninger om symboler og ikoner, der vises på oversigtspanelet Tidslinje, finder du i Symboler og ikoner på en oversigtspanelet Tidslinje.

Oversigtspanelet Begivenhedsændringer

Viser planlægningsforslag, der kan redigeres. For flere oplysninger om typen af planlægningsforslag, der er listet, se feltet Beskrivelse på oversigtspanelet Begivenhedsændringer.

Du kan ændre planlægningsforslagene ved at trække i grafisk visning, eller du kan ændre felterne Forfaldsdato og Antal.

Felterne Oprindelig forfaldsdato og Oprindeligt antal er skrivebeskyttede og ændres ikke, selvom der foretages ændringer i vinduet Varedisponering pr. tidslinje.

Tip

Se også