Åbn vinduet Outlook-synkroniseringsenhed.

Angiver, hvilke Microsoft Dynamics NAV-enheder der synkroniseres med Outlook-emner.

Det er i dette vindue, du først og fremmest vælger indstillinger til synkroniseringsprocessen. Her kan du angive generelle oplysninger om Microsoft Dynamics NAV-enheder, f.eks. tabelnummer, tabelnavn, filter og det Outlook-element, som der skal synkroniseres med.

Du skal vælge konfigurationsindstillinger for hver Microsoft Dynamics NAV-enhed og Outlook-tabel, der skal synkroniseres. I hovedet i dette vindue angiver du en overordnet Microsoft Dynamics NAV-tabel til synkronisering på niveau 1. På linjerne angiver du en supplerende, bundet Microsoft Dynamics NAV-tabel. Hvis der er defineret en supplerende tabel på linjerne, udføres der synkronisering på niveau 2.

Du kan få hjælp til et felt ved at klikke på det og trykke på F1.