Åbn vinduet Opgaver.

Viser en oversigt over dine opgaver. Udfyld felterne i vinduet Opgaver og klik på Vis matrice for at se matricen. Matricen viser forskellige oplysninger alt efter, hvad du har valgt i felterne Vis og Vis som linjer i vinduet Opgaver. Du kan f.eks. få vist, hvor mange opgaver der er tildelt til hver sælger, eller få vist opgaverne efter team. Du kan bruge filtrene i oversigtspanelet Filter til at angive, at du f.eks. kun vil have vist opgaver med en bestemt status. Du kan vælge tidsintervallet under feltet Vis efter

Programmet viser de valgte oplysninger på linjerne i Opgavematricen.