Åbn vinduet Sagsopsætning.

Angiver opsætningen af sager og behandling af varer i proces (VIA) i organisationen.

Generelt

Du kan bruge dette oversigtspanel til at angive sagsopsætninger, herunder oplysninger om, hvilken regnskabsteknik for varer i proces der skal anvendes.

Indstilling Beskrivelse

Opdater varekostpris for sag automatisk

Angiver opdateringsfunktionsmåde for ændringer i pris.

Anvend anvendelseslink som standard

Angiver, at alle sager i organisationen har et link mellem forbrugs- og sagsplanlægningslinjer.

Standard-VIA-metode

Angiver, hvilken VIA-metode er standard for din organisation. Du kan vælge en af de metoder, der er leveret af Microsoft Dynamics NAV, eller oprette en tilpasset VIA-metode. Klik på rullepilen til højre for feltet Standard-VIA-metode, hvis du vil se en oversigt over de tilgængelige indstillinger. Du kan også oprette en tilpasset metode.

Standard-VIA-bogføringsmetode

Angiver anvendelsen af standard VIA bogføringsmetode.

Standardjobbogføringsgruppe

Angiver standard VIA bogføringsgruppe.

Nummerering

Brug dette oversigtspanel til at angive standardnummerserier til sager. Du kan vælge en værdi på listen, eller du kan oprette en ny værdi. Klik på rullepilen til højre for feltet Sagsnumre, hvis du vil se en oversigt over de tilgængelige indstillinger.