Du kan anvende beregningsfunktionen til at oprette nye kalenderposter. Hvis gamle poster stadig findes, slettes de, når du udfører funktionen.

Sådan opdateres kalenderposter for arbejdscentre

1. Indtast Arbejdscentre i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link.

2. Åbn det relevante arbejdscenterkort på listen.

3. Vælg Kalender i gruppen Planlægning under fanen Naviger.

4. Vælg Vis matrix i gruppen Generelt under fanen Handlinger i vinduet Arbejdscenterkalender.

5. Vælg Beregn i gruppen Handlinger under fanen Naviger i vinduet Matrix for arbejdscenterkalender.

6. Klik på oversigtspanelet Arbejdscenter, og vælg de arbejdscentre, der skal beregnes, ved at angive et filter.

7. Angiv den start- og slutdato, som kalenderposter skal beregnes for.

8. Vælg OK for at beregne kalenderposter for den valgte periode.

Vigtigt
Beregningen af kalenderposter overskriver alle manuelle ændringer, der er angivet i kalenderposter.