Du kan opdatere kalenderposter, når du har ændret i produktionskalenderen. De eksisterende kalenderposter kontrolleres for at sikre, at de svarer til produktionskalenderen. Kalenderposterne rettes, hvis der registreres afvigelser.

Sådan genberegnes kalenderposter for arbejdscentre

1. Indtast Arbejdscentre i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link.

2. Åbn det relevante arbejdscenter på listen.

3. Vælg Kalender i gruppen Planlægning under fanen Naviger.

4. Klik på Vis matrix i vinduet Arbejdscenterkalender.

5. Vælg den eller kalendere, du vil beregne, i vinduet Matrix for arbejdscenterkalender.

6. Under Handlinger i gruppen Funktioner vælges Beregn.

7. Angiv filtre for at definere, hvilken kalenderperiode, der skal beregnes, og vælg derefter knappen OK.

Vigtigt
Genberegningen af kalenderposter overskriver alle manuelle ændringer, der er angivet i kalenderposter.

Kun eksisterende kalenderposter for arbejdscentret valideres, der kan derfor ikke oprettes nye kalenderposter med funktionen.