Hvis du har oprettet en bogføring af et forkert antal, dvs. hvis du har oprettet en returvareordre med f.eks. det forkerte antal varer og bogført dem som modtaget, men ikke faktureret,, kan du annullere bogføringen.

Sådan annulleres en antalsbogføring

1. I feltet Søg skal du indtaste Bogførte returvaremodtagelser og derefter vælge det relaterede link.

2. Åbn den relevante bogførte returvaremodtagelse, og vælg den linje eller de linjer, du vil rette.

3. I oversigtspanelet Linjer skal du klikke på Handlinger, vælge Funktioner og derefter klikke på Annuller returvaremodt..

En rettelseslinje indsættes i det bogførte dokument, og felterne Antal modtaget retur og Modtaget retur ufakt. på returvareordren nulstilles. Hvis vareantallet blev modtaget i en lagermodtagelse, indsættes en korrektionslinje i den bogførte lagermodtagelse, og hvis mængden kun blev delvist modtaget, bliver Modtag (antal) opdateret på lagermodtagelse.

4. Gå tilbage til returordren, og under fanen Handlinger i gruppen Frigiv skal du vælge Åbn igen for at åbne den igen.

5. Ret antallet i feltet Antal, og bogfør ordren.