Vha. sporingsfunktionen kan du få et overblik over forskellige dokumenter med relation til en bestemt situation.

Sporingen viser, hvordan salgsordrer, produktionsordrer og købsordrer er relaterede til produktionsordrer via reservationer.

Sådan spores varereservationer

1. Indtast Fastlagt produktionsordre i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link.

2. Åbn den relevante fastlagte produktionsordre på listen.

3. I oversigtspanelet Linjer skal du klikke på Handlinger, vælge Funktioner og derefter klikke på Ordre Sporing.
    På linjerne i vinduet Ordre sporing vises de bilag, der har relation til den aktuelle produktionsordrelinje.