Du kan have brug for at ændre eller annuller en varereservation.

I eksemplet nedenfor anvendes en fastlagt produktionsordre.

Sådan ændres eller annulleres varereservationer

1. Indtast Fastlagte prod.ordrer i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link.

2. Åbn den relevante fastlagte produktionsordre på listen.

3. I oversigtspanelet Linjer skal du klikke på Handlinger, vælge Funktioner, og derefter vælge Reserver.

4. Vælg Reservationsposter i gruppen Linje under fanen Naviger.

5. Ret mængden i feltet Antal (Basis) på den relevante linje, og tryk på Enter.

6. Hvis du vil annullere reservationen, skal du vælge Annuller reservation i gruppen Funktioner under fanen Handlinger.