Når du har indlæst eller opdateret taksonomien, skal linjerne i skemaet forsynes med alle de oplysninger, der er nødvendige. Oplysningerne omfatter basisoplysninger om virksomheden, finansregnskab, bemærkninger til finansregnskabet, supplerende skemaer og andre oplysninger, der er nødvendige for at tilgodese kravene til finansiel rapportering.

Du kan oprette XBLR-linjer ved at knytte dataene i taksonomien til dataene i finansposterne.

Sådan oprettes XBRL-linjer

1. I feltet Søg skal du indtaste XBRL-taksonomier og derefter vælge det relaterede link.

2. I vinduet XBRL-taksonomier vælges en taksonomi fra listen.

3. På fanen Startside i gruppen Behandle skal du vælge Linjer.

4. Vælg en linje, og udfyld felterne. For at få yderligere oplysninger om a bestemt felt skal du markere feltet og derefter trykke på F1.

5. For at læse detaljerede oplysninger om, hvad du skal udfylde, skal du på fanen Navigeri gruppen XBRL-linje vælge Oplysninger.

6. Hvis du vil knytte finanskontiene i kontoplanen til XBRL-linjerne, skal du i fanen Naviger i gruppen XBRL-linje, klikke på Finanskoblingslinjer.

7. For at føje noter til regnskabsopgørelse skal du fanen Naviger i gruppen XBRL-linje vælge Noter.

Bemærk
Du kan kun udlæse data, der svarer til den kildetype, du har valgt i feltet Kildetype, der indeholder beskrivelse og noter.

Bemærk
Linjer, der ikke er relevante, kan markeres som linjetypen IKKE TILGÆNGELIG, så linjerne ikke udlæses.