Hvis du vil bruge ADCS, skal du angive, hvilke lokationer på lagerstedet der bruger teknologien.

Bemærk
Vi anbefaler, at du ikke konfigurerer et lager til at bruge ADCS, hvis lageret også har en placeringskapacitetsmetode. Du kan finde flere oplysninger i afsnittet "Løsning af en webtjeneste undtagelse om tilbagekaldsfunktioner" i Troubleshooting: ADCS.

Sådan opsætter du et lager til brug af ADCS

1. I feltet Søg skal du indtaste Lokationsoversigt og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg et lager på listen, som du vil aktivere ADCS for. Under fanen Startside i gruppen Administrer skal du vælge Rediger. Vinduet Lokationskort åbnes.

3. Udvid noden oversigtspanelet Lager, og markér afkrydsningsfeltet Brug ADCS.