Hver vare på lager, du vil bruge sammen med ADCS, skal tildeles en id-kode, som sammenkæder den med dens varenummer. Du kan for eksempel bruge varens stregkode som id-kode. En vare kan også have flere id-koder. Du kan finde dette nyttigt i tilfælde, hvor en vare findes i forskellige enhedskoder såsom stykker og paller. I dette tilfælde skal du tildele en id-kode til hver.

Sådan angives vare-id-koder

1. I feltet Søg skal du indtaste Varer og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg en vare på listen, der er en del af ADCS-løsningen. Under fanen Startside i gruppen Administrer skal du vælge Rediger. Vinduet Varekort åbnes.

3. Under fanen Naviger i gruppen Masterdata skal du vælge Tegn. Vinduet Vare-id-oversigt åbnes.

4. Vælg Ny under fanen Startside. Angiv tegnene for varen i feltet Kode. Du kan for eksempel bruge varens stregkode som tegn.

Du kan også angive en Variantkode og en kode for Enhed.

Hvis det er nødvendigt, skal du angive flere koder for hver vare. Vælg Ny igen for at angive en anden id-kode. Vælg knappen OK.

5. Gennemse oplysningerne ved at udvide oversigtspanelet Lagersted, og vælg feltet Id-kode. Vinduet Vare-id-oversigt åbnes. Du kan gennemgå de oplysninger, du har angivet.