Du kan bruge oversatte momsklausuler til kunder, der har en sprogkode, der er angivet på debitorkortet. Når du derefter opretter og udskriver et salgsdokument til en kunde, der indeholder et moms-id, vil det udskrevne dokument indeholde momsklausulen i den oversatte tekst. Den oversatte tekst bliver baseret på sprogkoden for debitoren.

Sådan konfigureres oversættelsen af en momsklausul

1. I feltet Søg skal du skrive Momsklausuler og derefter vælge det relaterede link.

2. I vinduet Momsklausuler skal du vælge en momsklausul fra listen.

3. Gå til fanen Generelt, og vælg Oversættelse.

4. I vinduet Oversættelser af momsklausul i feltet Sprogkode skal du vælge et sprog.

5. I felterne Beskrivelse og Beskrivelse 2 skal du angive den tekst, der er en oversættelse af beskrivelserne. Teksten vises i oversatte momsrapportdokumenter.