For at forhindre, at dokumenter hober sig op og forfalder, kan den, der har anmodet om godkendelse, eller godkenderen uddelegere en godkendelsesopgave til en stedfortrædende godkender. Du bruger typisk denne funktion, hvis en godkender ikke til stede og ikke kan godkende dokumenter inden forfaldsdato. Du kan definere dette i vinduet Brugeropsætning af godkendelser.

Sådan uddelegeres godkendelsesprocessen til en alternativ godkender

1. I feltet Søg skal du indtaste Godkendelsesopsætning og derefter vælge det relaterede link.

2. Under fanen Startside i gruppen Proces skal du vælge Brugeropsætning.

3. I vinduet Brugeropsætning af godkendelser skal du markere en bruger og indtaste stedfortræderens id i feltet Erstatning. Vælg knappen OK.