Likviditetsstyring omfatter kontrol af, om forfaldne beløb er betalt til tiden. Hvis debitorer har forfaldne beløb, skal du afgøre, om der skal sendes en rykker. Desuden vil du måske debitere deres konto renter og/eller gebyr.

Du kan angive et hvilket som helst antal betingelser for rykkere. Hvert sæt betingelser identificeres vha. en kode.

Sådan defineres rykkerbetingelser

1. I feltet Søg skal du indtaste Rykkerbetingelser og derefter vælge det relaterede link.

2. Udfyld felterne.

3. Hvis du vil bruge mere end én kombination af indstillinger, skal du angive en kode for hver.