En rykker svarer til en faktura. Når du opretter en rykker, skal der udfyldes et rykkerhoved samt en eller flere rykkerlinjer. Du kan udfylde et hoved manuelt og få linjerne udfyldt for dig, eller du kan automatisk oprette rykkere til alle kunder.

Sådan oprettes en rykker automatisk

1. I feltet Søg skal du indtaste Rykkere og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg Opret rykkere i vinduet Rykker i gruppen Funktioner under fanen Handlinger. Kørselssiden Opret rykkere åbnes.

3. Angiv et filter i oversigtspanelet Debitor og/eller Debitorpost, hvis du vil oprette rykkere for bestemte kunder og/eller bestemte poster.

4. Udfyld felterne i oversigtspanelet Indstillinger med de relevante oplysninger.

5. Vælg OK for at starte kørslen.