Hvis du vil medtage de likvide midler i regnskabet for likviditetsforecastet, skal du identificere de konti, der har saldo, der påvirker forudsigelse af nettolikviditet.

Opsætning af likvide midler for likviditetsforecasts

1. I feltet Søg skal du indtaste Kassekonti og derefter vælge det relaterede link.

2. På fanen Startside i gruppen Ny skal du vælge Ny for at oprette en ny kassekonto.

3. Angiv i feltet Nummer kassekontonummeret.

4. I feltet Navn indtastes Likviditet likvide midler som kassekontoens navn.

5. I feltet Kontotype skal du vælge Post at identificere formålet med kassekontoen.

6. I feltet Kildetype skal du vælge Likvide midler.

7. I feltet Finansintegration skal du vælge Saldo.

8. I feltet Finanskontofilter skal du angive et filter, f.eks. 2910..2940, til angivelse af, at kun de poster, der er registreret på kontiene fra 2910 til 2940 medtages i de likvide midler for likviditetsforecastet.

9. Vælg knappen OK for at lukke vinduet.

10. På fanen Startside i gruppen Behandl skal du vælge Indryk diagram over kassekonti for at opdatere likviditetkontistrukturen.