Du kan konfigurere e-mail-logføring i vinduet Marketingopsætning. Opsætning kræver en e-mail-konto, der har en gyldig e-mail-adresse på Exchange Server. Det kræver også, at du bruger offentlige Exchange Server-mapper. Dette gør det muligt at dele og logføre oplysninger og e-mail i en virksomhed.

Bemærk
Du bør overveje at oprette en domænebruger-e-mail-konto, der ikke er knyttet til en bestemt person. Hvis du gør det, skal du også tilføje domænekontoen til Microsoft Dynamics NAV som Windows-bruger med de relevante rettigheder.

Hvis du vil konfigurere e-mail-logføring, har du brug for en Microsoft Dynamics NAV-bruger med de nødvendige tilladelsessæt. Overvej at bruge tilladelsessættene BASIC og RM-CONT, der er defineret i Demonstrationsdatabase til CRONUS International Ltd..

Sådan konfigureres e-mail-logføring

1. I feltet Søg skal du indtaste Marketingopsætning og derefter vælge det relaterede link.

2. Udvid oversigtspanelet E-mail-logføring for at angive oplysninger til aktivering af e-mail-logføring.

3. I feltet Automatisk opdagelse e-mailadresse skal du angive den e-mail-adresse, du vil bruge til at aktivere registrering og identifikation af en Exchange Server.

4. I felterne Kømappesti og Lagringsmappesti skal du vælge knappen AssistEdit for at åbne vinduet Exchange-mapper.

5. For hvert felt skal du vælge den offentlige mappe, du har oprettet til e-mail-logføring. Under fanen Startside i gruppen Behandle skal du vælge Hent undermapper. Hvis du skal have adgang til undermapper, skal du vælge mappen og vælge Hent undermapper igen. Udvid mappebiblioteket for at finde mapperne og Lagring, du har oprettet.

Bemærk
    Microsoft Dynamics NAV understøtter ikke mappestier, der er mere end 250 tegn lange. Derfor bør du konfigurere strukturen for din offentlige mappe, så den kan håndtere denne begrænsning.

6. I feltet E-mail-batchstørrelse skal du angive det antal e-mails, du vil behandle ad gangen. Du kan bruge den værdi, du angiver, til at løse problemer med ydeevnen.

7. For at sikre, at adressen er gyldig på Exchange Server, skal du på fanen Handlinger vælge Valider installation af e-mail-logføring.

Når du har fuldført opsætningen af e-mail-logføring, skal du oprette en opgavekø for at starte processen, hvor dine e-mail-interaktioner logføres regelmæssigt eller en enkelt gang. Du kan finde flere oplysninger i Sådan konfigureres e-mail-logføring til brug med jobkøen.

Sådan fortrydes opsætning af e-mail-logføring

• Hvis du vil fortryde alle indstillinger for opsætning af e-mail-logføring på fanen Handlinger, skal du vælge Ryd e-mail-logføring-installation.