Du kan vælge indstillinger for Microsoft Dynamics NAV, der begrænser de beløb en bruger kan godkende. Nogle brugere kan have tilladelse til at godkende alle dokumenter, mens andre brugere måske kun har begrænset tilladelse til at godkende dokumenter op til et vist beløb. Du kan opsætte godkendere til at have grænser (eller ingen grænser) for tre forskellige sæt dokumenter: salgsdokumenter, købsdokumenter og interne købsanmodningsdokumenter (købsrekvisition bruges til dette).

Sådan angives beløbsgrænser for godkendere

1. I feltet Søg skal du indtaste Godkendelsesopsætning og derefter vælge det relaterede link.

2. Under fanen Handlinger skal du vælge Brugeropsætning for at åbne vinduet Brugeropsætning af godkendelser.

3. Vælg en bruger. Hvis der skal være beløbsgrænse for salgsdokumenter. skal beløbet indtastes i feltet Beløbsgrænse for godkendelse af salg.

4. Hvis der ikke skal være nogen grænse for salgsdokumenter, skal du markere afkrydsningsfeltet Ubegrænset godkendelse af salg .

5. Gentag disse trin for købsdokumenter ved at markere henholdsvis afkrydsningsfeltet Beløbsgrænse for godkendelse af køb og afkrydsningsfeltet Ubegrænset godkendelse af køb.

6. Gentag disse trin for købsdokumenter ved at markere henholdsvis afkrydsningsfeltet Beløbsgrænse for godkendelse af køb og afkrydsningsfeltet Ubegrænset godkendelse af køb.