Du kan angive andre godkendere, der kan fungere enten som supplement til eller erstatning for en eksisterende godkendelsesprocedure (godkendelsestypen kan være enten Godkender eller Sælger/indkøber). En anden godkender kan f.eks. være en person i økonomiafdelingen, der skal godkende alle købsordrer, eller en salgschef, der skal godkende alle salgstilbud, før de sendes til kunden.

Sådan oprettes en godkender mere

1. I feltet Søg skal du indtaste Godkendelsesskabeloner og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg en godkendelsesskabelon, du vil tilføje flere godkendere for.

3. Under fanen Start i gruppen Proces skal du vælge Andre godkendere for at åbne vinduet Andre godkendere.

4. Vælg en godkender mere i feltet Godkender-id.

Felterne Grænsetype, Godkendelsestype og Dokumenttype udfyldes automatisk afhængigt af skabelontypen.

Når du lukker vinduet, markeres afkrydsningsfeltet Andre godkendere i vinduet Godkendelsesskabeloner, hvilket viser, at der er oprettet en ekstra godkender til denne dokumenttype.

Når du er færdig med at vælge indstillinger til opsætningen, kan du køre en test for at kontrollere, om systemet fungerer korrekt.

Sådan køres testen

1. I feltet Søg skal du indtaste Godkendelsesopsætning og derefter vælge det relaterede link.

2. Under fanen Handlinger i gruppen Generelt skal du vælge Brugeropsætning for at åbne vinduet Brugeropsætning af godkendelser.

3. Under fanen Start i gruppen Proces skal du vælge Test af brugergodkendelse. Udfyld felterne efter behov for at teste, om en bruger er konfigureret korrekt.