Når Microsoft Dynamics NAV er integreret med et e-mail-system, kan du vælge knappen i højre side af feltet E-Mail for at åbne et vindue, hvor du kan oprette og sende en meddelelse.

Sådan afsendes e-mail-meddelelser

1. Du kan bruge en af følgende metoder til at åbne et nyt vindue til en e-mail-meddelelse:

• På et kort skal du i feltet E-mail vælge knappen Send e-mail.
    • I en faktaboks med Detaljer i feltet E-mail skal du vælge hyperlinket, hvis et sådant er tilgængeligt.
  2. Angiv modtagernes e-mail-adresser i feltet Til, Cc eller Bcc.

Bemærk
    Hvis du har indtastet en adresse i feltet E-mail udfyldes denne adresse automatisk i feltet Til i e-mailen.

3. I feltet Emne skal du skrive meddelelsens emne.

4. Når du har skrevet meddelelsen, skal du vælge knappen Send.

Tip
Hvis du vil registrere og dele din e-mail-aktiviteter i vinduet Interaktionslogposter, kan du konfigurere e-mail-logføring. Du kan finde flere oplysninger i Sådan køres e-mail-logføring.