Når du har oprettet bankkonti, kan du bruge dem til bogføring. Undertiden kan du bogføre overførsler af et beløb fra en bankkonto til en anden. Sådan bogføres bankoverførsler ved brug af finanskladden.

Sådan bogføres overførsler mellem bankkonti i samme valuta

1. I feltet Søg skal du indtaste Finanskladde og derefter vælge det relaterede link.

2. Udfyld Bogføringsdato og Bilagsnr. på en kladdelinje.

3. Klik på feltet Kontotype, og vælg Bankkonto.

4. Klik på feltet Kontonr., og vælg en bankkonto. Udfyld felterne Beløb og Beskrivelse.

5. Udfyld felterne Modkontotype og Modkontonr.

6. Bogfør journalen.

Bemærk
Den tekst, du skriver i feltet Beskrivelse, kopieres til det tilsvarende felt på bankposten for begge konti.