Brug Bankbogføringsgrupper til at oprette link mellem bankkonti og de centrale kontoudtog i finansregnskabet.

Sådan oprettes bankbogføringsgrupper

1. I feltet Søg skal du indtaste Bankbogføringsgrupper og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg en relevant bankkontobogføringsgruppe. På fanen Startside skal du vælge Rediger.

3. Angiv koden for den gruppe, du vil konfigurere i feltet Kode. Koden skal være beskrivende. Du kan bruge både tal og bogstaver.

4. Indtast den ønskede konto i feltet Finansbankkontonummer.