Når du bruger fakturarabatter, bestemmer fakturabeløbet størrelsen af rabatten.

Du kan angive betingelser for fakturarabat i RV for indenlandske debitorer.

Sådan faktureres salgsfakturarabatter i RV

1. Indtast Salgsfakturaer i feltet Søg, og vælg derefter det relaterede link.

2. Udfyld fakturaen.

Hvis feltet Beregn fakturarabat er markeret i vinduet Salgsopsætning, beregnes fakturarabatter automatisk.

3. Du kan også beregne fakturabeløbet manuelt. Under fanen Handlinger i gruppen Funktioner, skal du vælge Beregn fakturarabat.

4. Klik i feltet Bogføringsdato, angiv en dato, og bogfør fakturaen.