Når du bruger fakturarabatter, bestemmer fakturabeløbet størrelsen af rabatten.

Du kan angive betingelser for fakturarabat i udenlandsk valuta for udenlandske debitorer.

Sådan faktureres salgsfakturarabatter i udenlandsk valuta

1. I feltet Søg skal du indtaste Debitorer og derefter vælge det relaterede link. Åbn debitorkortet for en udenlandsk debitor.

2. Angiv koden for den udenlandske valutas fakturarabatbetingelser i feltet Fakturarabatkode i oversigtspanelet Fakturering.

3. Opret en ny salgsfaktura.

4. Under fanen Handlinger i gruppen Funktioner, skal du vælge Beregn fakturarabat.

Hvis du ønsker at få vist den samlede fakturarabat, skal du vælge Statistik i gruppen Faktura under fanen Naviger. Vinduet Salgsordrestatistik åbnes.

Du kan få vist vinduet Deb./fak.rabatter på debitorkortet ved at vælge Fakturarabat i gruppen Salg under fanen Naviger.

5. Klik i feltet Bogføringsdato, angiv en dato, og bogfør fakturaen.