Når du bruger fakturarabatter, bestemmer fakturabeløbet størrelsen af rabatten.

Du kan definere betingelserne for fakturarabat i RV i forbindelse med indenlandske kreditorer.

Sådan faktureres køb med fakturarabat i RV

1. I feltet Søg skal du indtaste Købsfaktura og derefter vælge det relaterede link.

2. Opret en ny købsfaktura i vinduet Købsfaktura. Du kan finde flere oplysninger i Sådan oprettes købsfakturaer.

Bemærk
    Hvis du markerer afkrydsningsfeltet Beregn fakturarabat i vinduet Købsopsætning, beregnes rabatten automatisk, når du bogfører. Du kan også beregne fakturabeløbet manuelt.

3. Vælg Beregn fakturarabat, og vælg derefter Ja i gruppen Funktioner under fanen Handlinger.

4. Hvis du ønsker at få vist den samlede fakturarabat, skal du vælge Statistik i gruppen Faktura under fanen Naviger.

5. Klik i feltet Bogføringsdato, angiv en dato, og bogfør fakturaen.