Hvis du har oprettet standardkøbskoder og tildelt dem til kreditorer, kan du indsætte standardlinjerne på købsdokumenter.

Følgende procedure beskriver, hvordan standardkøbslinjer indsættes på en købsfaktura.

Indsætte standardkøbslinjer på en købsfaktura

1. I feltet Søg skal du indtaste Købsfakturaer og derefter vælge det relaterede link.

2. Opret en købsfaktura. Du kan finde flere oplysninger i Sådan oprettes købsfakturaer.

3. På fanen Handlinger i gruppen Funktioner vælges Hent std.kred.købskoder.

4. Vælg linjen med den ønskede kode i vinduet Standardkred.købskoder, og klik derefter på OK for at indsætte standardkøbslinjerne på købsfakturaen.