Du kan have kunder, hvor du ofte skal bogføre salgslinjer med ensartede oplysninger. Hvis du har angivet standardsalgskoder til at repræsentere linjerne, kan du tildele koderne til de relevante debitorer. Hvis du senere hen opretter et dokument til debitoren, kan du indsætte standardsalgslinjerne automatisk.

Sådan tildeles en standardsalgskode til en debitor

1. I feltet Søg skal du indtaste Debitorer og derefter vælge det relaterede link.

2. Vælg den debitor, du vil tildele en eller flere koder til.

3. Under fanen Naviger i gruppen Salg skal du vælge Salg, Standarddeb.salgskoder.

4. Tryk på Ctrl + N for at indsætte en ny linje. Vælg den ønskede kode i feltet Kode, og vælg derefter knappen OK for at kopiere koden.

5. Gentag disse trin for hver kode, der skal tildeles debitoren.