Du skal have en XML-fil med de IC-dimensioner, som du og dine partnere har aftalt skal bruges, før du kan udføre denne procedure.

Sådan indlæses IC-dimensioner

1. I feltet Søg skal du indtaste IC-dimensioner og derefter vælge det relaterede link.

2. I vinduet IC-dimensioner under fanen Handlinger i gruppen Funktioner skal du vælge Indlæs.

3. Angiv XML-filens navn og placering, og vælg knappen Åbn.

Linjerne i vinduetIC-dimensionerog vinduet IC-dimensionsværdier.

Du skal nu angive, hvordan IC-dimensionerne svarer til dimensionerne i dit regnskab.