Virksomhederne i en koncern skal på forhånd aftale, hvilket sæt dimensioner der skal bruges som fælles reference, før de kan bruge dimensioner på IC-transaktioner. Benyt nedenstående fremgangsmåde for at definere de IC-dimensioner, som du og dine partnere skal bruge til at foretage IC-transaktioner.

Sådan defineres IC-dimensioner

1. I feltet Søg skal du indtaste IC-dimensioner og derefter vælge det relaterede link.

2. Angiv hver dimension på en linje i vinduet IC-dimensioner. Hvis IC-dimensionerne skal være identiske med eller ligge tæt opad de eksisterende dimensioner i dit regnskab, kan du få udfyldt vinduet automatisk ved at klikke på Kopier fra dimensioner, hvorefter du kan redigere de indsatte linjer.

3. Du kan udlæse IC-dimensionerne til en XML-fil, så de kan distribueres til partnerne. Under fanen Handlinger i gruppen Funktioner vælges Udlæs fil.

4. Angiv filnavn og den placering, hvor du vil gemme XML-filen, og vælg derefter knappen Gem.

Du kan knytte IC-dimensionerne til dimensioner i regnskabet, før du kan bruge dem.